BEHANDLING AF ANGST I KØBENHAVN

Behandling af angst med:

"5-Step - Hypnoterapeutisk Angst Coaching"

Jeg fortæller om 5-trins programmet!

Automatisk, hurtig & vedvarende opløsning af din angst, for dig som godt vil slippe af med uroen, en gang for alle.

Da det er meningen du skal leve et godt og trygt liv og fordi du er mere end det du tænker om dig selv, har jeg specialiseret mig i at behandle tilstande af angst i mennesker.

Det gør jeg med stor effektivitet ved hjælp af bl.a Hypnose og suggestion, 5-P.a.t.h.®, NLP, Kognitiv terapi og Hypnotisk Psykoterapi, samt bevidsthedsudvidende samtaler (MBL), så du kan få opløst og fjernet din oplevelse af angst, en gang for alle.

Igennem min behandling og ved hjælp af den behandlingsform jeg benytter vil du hurtigt opleve større indre ro, bedre selvværd, mere glæde ved livet og en større grad af følt tryghed.

Kroppen og sindet vil slippe oplevelsen af angst og du vil ikke længere reargere på angst, hverken fysisk eller psykisk.

Jeg har tilrettelagt et program som er direkte, hurtigt og effektivt og 9 ud af 10 oplever en total opløsning af angsten indenfor blot 5 sessioner.


 

Af: Felice Søndergaard 

 

Kære Læser, 
 

Hvis du kæmper med angst og selvværdsproblemer og ønsker at slippe af med angsten en gang for alle… På en måde som går hurtigt og er anderkendt som den mest effektive måde at behandle bl.a angst

Så er programmet som er beskrevet nedenunder noget for dig.
 
Programmet hedder: 


"5-step Hypnoterapeutisk Angst Coaching"  

Programmet er baseret på en videnskabelig og holistisk tilgang til behandling af angst, som har vist sig at have god effekt hver gang… Selvom at alt andet er fejlet før. 


 

Lad mig spørge dig: 
 
Ville det være fair at sige, at efter som du læser denne side, har du muligvis haft angsten helt inde på livet?

Du har sikkert prøvet andre metoder til at slippe af med din angst?
 
Ville det også være fair at antage, at siden du læser denne side, har du nok ikke været i stand til at ryste angsten af dig endnu, en gang for alle?
 

Ved du hvorfor??  
 
Faktisk, så har svaret næsten igenting at gøre, med hvad du har prøvet før. 


Sandheden er... 

Den største grund til at du ikke har været i stand til at eliminere og slippe for angsten (og symptomerne) er fordi… 
 
Du har stadig "underbevidste og skjulte" tanke -og følelses mønstre som sabotere din indre tilstand og leder din bevidsthed mod angsten.
Kroppen reargere derfor med en angst reaktion og tænder for "flygt eller kæmp mekanismen."

Angsten "sidder fast" i kroppen og psyken og så længe den bliver ved med det, vil angst og dårligt selvværd blive ved med at præge dit liv og sabotere din tilværelse – Du forbliver fanget i angstens klør.
 
Det betyder heller ikke noget hvor meget du ved om din angst, eller hvor mange "værktøjer" du får til at håndtere og mindske angsten. 
 
Ingenting (absolut ingenting) vil give dig vedvarende resultater, indre ro og den tryghed i livet som du søger, med mindre at... 


Dit nervesystem og din underbevidsthed er "kodet/programmeret" til en tryg tilknytning til livet og til at opleve og SE verden som noget grundlæggende trygt.
Dit nervesystem reargere på sin nuværende kodning.

Din oplevelse af angst er din hjernes nuværende måde at håndtere verden på, og er i overenstemmelse med hvad din underbevidsthed er kodet til. 
 

Så DET er præcis hvad "5-step programmet" gør for dig.
 
Igennem en sikker, testet og anderkendt udførelse af knivskarp og præcis hypnose –
(og ved at ændre dine uønskede adfærd, følelser og reaktioner omkring ukendte eller utrykke situationer) --får du det mindset/tankegang og den kodning der skal til, for at du forbliver tryg i hvad der før blev oplevet af underbevidstheden som farlige eller faretruende situationer. 
 
For eksempel: 
 
Lad os sige at du lige nu lider af panikangst, agorafobi, socialangst eller en anden form for angst. – Så er det kritisk (inden du kan opleve dig selv som angst-fri) at udvikle et stærkt mindset, fyldt med tryghed og selvsikkerhed så du kan udforske livet fra et nyt, trygt og angst-frit perspektiv.
 
Denne tilgang er baseret på at “Indre-forandring-skaber-ydre-forandring”. – Den forandre de triggere og ubevidste vaner, følelser og tanker som omhandler din oplevelse af angst og som driver og vækker angs-symptomer og reaktioner i nervesystemet. -- Underbevidst forandring er den ENESTE måde at garantere en automatisk, effektiv, hurtig og vedvarende opløsning af angsten.
 
Plus, denne “Indre-forandring-skaber-ydre-forandring” tilgang, kræver ikke at du skal lave drastiske ændringer i din hverdag, eller at du skal benytte en masse værktøjer til at få bugt med angsten. 
 

Faktisk, når du følger 5-steps Programmet, er der ingenting du behøver at gøre.
 
Din dagligdag vil gå sin gang, som normalt. 
 
Det eneste der sker er at omkring 2-4 uger fra nu af, vil din angst være væk.
Du vil måske høre dine nærmeste nævne det.
De siger måske noget i stil af: 
 
“Hvad er der sket med dig? Du virker så rolig og selvsikker!” 
 
Her er det så op til dig om du vil fortælle om de 5 hypnose-sessioner som udgør den ene del af 5-Step Programmet: 

 

HYPNOSE SESSION 1: At skabe en grobund for tryghed og sikkerhed: 
 
Under den første terapi session vil vi begynde at balancere alle dine underbevidste dele, kortlægge triggere og skabe en tryg og god følelse i dit indre.
Vi åbner op for forandringsprocessen og skaber rum og plads til at en dyb og behagelig (underbevidst) forandring kan tage sted i din psyke og krop. Vi begynder at påvirke nervesystemet til at skabe en tryggere oplevelse af livet og dine omgivelser.. 
 
Så for eksempel, Lige nu kan du måske bevidst forsøge at bekæmpe angsten, (Tænke positive tanker, åndedrætsøvelser osv.)… men… når du stopper op og reflektere over hvad der sker af reaktioner i din krop, så indser du nok at der er "en anden del" af dig som styrer "flygt eller kæmp mekanismen" og trækker dig i en helt anden retning. (i retning af angsten). 
 
Der er måske en del af dig der engang har fået et chock. 
 
Der er måske en del af dig som har været udsat for noget utrygt og som har sat sig "fast" i kroppen og følelserne. 
 
Der er måske en del af dig som har oplevet noget traumatisk, som kroppen har husket. 
 
Osv. Osv. 


Så i den første session vil vi arbejde med disse (underbevidste) dele af dig, som lige nu resultere i at din krop går i forsvar og at du oplever angst, bekymringer og frygt. 
Vi begynder (igennem præcisions hypnose) at åbne op for de "dele" som opretholder den angste adfærd, og skabe en omformning i nervesystemet.


Gæt hvad det betyder for dig? 
 
Det betyder at -- Selvom at du oplever stressende eller angstprovokerende situationer,
så vil kroppen føles roligere, tankerne vil være mere afslappede, trygge og behagelige og din krop vil kunne slappe langt mere af. 
 

På den måde:  
 
Behøver du ikke længere at undgå visse situationer og forsøge at håndtere dine symptomer igennem værktøjer som sjældent virker. 

Du behøver heller ikke at gå rundt og frygte at angsten skal dukke op.
- I stedet vil du opdage at situationer som før virkede farlige nu er normale og lidt ligegyldige.
De fylder ikke noget længere.

Du vil opleve at du er tryggere og roligere i dig selv og at din krop føles mere behagelig og afslappet.


 
 

HYPNOSE SESSION 2: “ELIMINERE” DINE FØLELSMÆSSIGE TRIGGERE: 
 
Når du ser på angsten fra et objektivt perspektiv – genkender du nok at angsten er udløst af ubehagelige situationer og ubehagelige følelser.
Måske kommer angsten i bestemte situationer, eller måske er det mere generaliseret.
Der er dog altid nogle "udløsende faktore" 
 
Med andre ord, angsten bliver udløst af noget som er INDEN I DIG og disse ting kan være udløst af en stressfuld eller faretruende situation som ubevidst truer din oplevelse af dig selv.   
 
Disse følelsmæssige triggers som udløser angsten bekymringerne og katastrofetankerne kan være alt fra ensomhed, stress, mange mennesker, ukendte eller bestemte situationer eller steder, sygdom, døden eller lign.  
 

Så i den anden session vil vi sørge for at få disse følelsmæssige triggere/udløsere "opløst" eller "afkodet".  
 
Når disse følelsmæssige triggere/udløsere er opløst (Specielt i relation til stressfulde situationer eller gemte minder) vil du naturligt føle dig mere hel, afbalanceret, rolig og tryg i dit liv. 
 

Hvilket betyder…  

At du allerede vil opleve at angsten er ved at slippe og at du begynder at føle livet som noget trygt.  
HYPNOSE SESSION 3: At fjerne "angsten for angsten": 
 
Efter vi har ændret forholdet til dine oplevelse af angst (session 1) og efter vi har opløst de følelsmæssige triggere (session 2) er vi der hvor at vi allerede nu har "clearet" underbevidstheden og banet vej for at opbygge en tryg og behagelig indre tilstand i dig. 
 
Du ved sikkert allerede nu, hvad der faktisk er farligt, og hvad der ikke er farligt. (og at angsten er uden en reel grund). 
 

Men at vide det bevidst, er langt fra nok. 
 
Derfor bruger vi den 3. sessions præcisions-hypnose til at installere nye og bedre følelser, tanker og handlemønstre i underbevidstheden og en langt tryggere tilgang til livet som vil begynde at hjælpe dig med at overkomme barrierer som du før havde følt umulige at overkomme. 
 
Hvad betyder det rent praktisk? 
 

Det betyder at:
 
Når du oplever at stå i en hektisk, stressfuld og "faretruende" situation, en situation som før ville have udløst katastrofetanker og en angstreaktion, så vil du istedet opleve dig selv som rolig, fokuseret og balanceret, og i stand til at håndtere situationen og dine følelser på en ny og lettere måde. 
 

Hvad mere er… 
 
Du vil begynde at se nye muligheder, føle dig entusiastisk omkring ukendte udfordringer og vide at du er tryg og i stand til at håndtere dig selv og dine følelser, i alle typer situationer. 
 
Der er ingen kamp, ingen brug af viliekraft og ingen anstrengelser for dig. 
 

HYPNOSE SESSION 4: AT FJERNE ANDRE UBEHAGELIGE FØLELSER OG TILSTANDE SOM KAN HAVE MED ANGSTEN AT GØRE: 
 
Når du er i balance med dig selv og når dit nervesystem er trygt og sikkert kodet, kan vi begynde at arbejde med andre følelser som gør ondt og som hindre dig i at være den bedste og stærkeste version af dig selv. 
– Disse kan være følelser af tristhed, vrede, skyld, skam el.lign. 
 
Sandheden er at det som holder dig fra at leve det liv du ønsker og være den bedste version af dig selv, er de følelser du holder i dit indre.

Følelser er menneskets benzin og er hvad der driver dig fremad, enten i et forsøg på at flygte fra en ubehagelig følelse eller ved at opnå en behagelig følelse. 

Når dine følelser og tanker er opløftende og du tror på dig selv, åbner der sig flere og flere muligheder for dig, helt automatisk.
Du begynder at tro på dig selv og dine evner, og begynder at tro på at du er godt nok, og at du kan hvad du ønsker.

 
Ud over det: session 4 handler om at få et bedre forhold til dig selv, livet og dine medmennesker. 


Helt ærligt – Hvem kan ønsker ikke det? 
 
Faktisk så fokusere session 4 på, ved hjælp af præcis hypnose at forbinde dig med den indre vitale energi som udgør din livskraft. Det handler alt sammen om at gen-antænde den flamme i dig som er din vitalitet, livsgnist, gå-på-mod og lyst til at udfordre dig selv og nå nye højder: 
 
1). Du oplever automatisk mere tryghed, energi glæde og vitalitet i dit liv... og... 
 
2). Fordi du føler dig mere sikker, tryg og entusiastisk omkring dit liv…  
 
Finder du ud af at dit liv begynder at bliver lettere, lysere, friskere og mere fyldt med alt det du godt kan lide. 
 

Du vil ikke kunne undgå det. 
 
Din krop og din underbevidsthed vil hjælpe dig til at opnå nye højder og en styrket oplevelse af dig selv.
Din hjerne vil begynde at lægge mærke til alle de ting som gør dig glad og rolig og du vil begynde at opleve muligheder i dit liv, som du før ikke ville kunne overveje fordi angsten havde siddet i vejen. 
 
Når du har den bedste og mest hensigtsmæssige programmering i hjernen – vil din krop og din underbevidsthed automatisk lede dig hen mod gode, rare og trygge tanker, følelser og situationer og hjælpe dig med at se nye og styrkende muligheder for at udvikle dig selv til nye højder…  

Bring din krop og dit neresystem i balance og ret din bevidsthed mod dine mål og så vil du opdage at livet er i et større "flow" og at det bliver nemmere at være dig. 


 

HYPNOSE SESSION 5: FREMTIDEN: 
 
Når du når til session 5 vil du allerede have smidt angsten langt væk og være begyndt at mærke en klar forandring, ikke bare i dit indre, men også i dit liv. 
 
Når alt kommer til alt, vil du have et helt nyt forhold til dine følelser og til det at være bange... 

Du vil ikke længere have følelsmæssige triggere/udløsere som styrer dit liv… you will have “låst op for” og "udløst" din vitale energi… og du vil have det fantastisk godt i dig selv. 
 
Du vil være i retning mod det liv du ønsker. (uanset hvad det så er for dig). 
 
Så session 5 handler om at forstærke alle de andre sessioner (komponenter) af 5-step programmet. Udover det så handler det om (igennem præcisions-hypnose) at skabe en fremtidigt “vejviser” som din underbevidsthed kan følge.

På den måde, vil du ikke have behov for selvdisiplin eller viliestyrke for at holde dig selv tryg og sikker og på rette vej i livet.
 
I stedet vil din underbevidsthed og dit nerveystem være i overensstemmelse og balance med en tryg og sikker tilgang til livet som vil hjælpe dig med at tro på dig selv, mærke sikkerhed og tryghed, og VIDE at du kan håndtere enhver situation som livet giver dig.


Du vil være i balnace med dig selv, dit liv og dine mål.
 
Tilsammen udgør de 5 sessioner hovedforløbet af dit 5-step program som vil opløse din angst… 
 
Du vil opleve forandring som starter "indefra-og ud" så du automatisk oplever livet i et behageligt, tygt og sikkert perspektiv og som skaber en følelse af selvsikkerhed og tryghed i dig.
 

Her er hvad der vil ske med dig meget snart (inden for et par uger fra i dag): 

Du vil høre andre mennesker spørge dig hvad der er sket siden du virker så glad og rolig, og du vil se at andre er imponeret over din udvikling og måden du bærer dig selv på.

Du vil kunne se dig selv i spejlet og tænke "jeg vidste ikke at man kunne have det så godt"

Du vil mærke dig selv på en ny og lang mere tryg og behagelig måde helt inde i dit indre.
 
Ser du, som jeg har sagt, med den videnskabeligt anderkendte og holistiske tilgang ved de 5 præcisions-hypnose sessioner som udgør 5-step Programmet…  
 
Så vil din hjerne, dit nervesystem og din underbevidsthed, af sig selv skabe en tryg følelse i dig, eliminere alt overdreven angst og bekymring og styrke alt det gode i dit liv og i din oplevelse af dig selv. 
 

Hvilket betyder:
At du automatisk vil begynde at opleve det gode og rare liv du fortjener, selvtillid og følelsen af at du kan håndtere enhver sitaution og enhver følelse i dig. 
 
Derfor føles det som en automatiseret og naturlig indre forandrings-process. 
 
Det vil heller ikke være nødvendigt at forsøge at undgå angstprovokerende situationer eller gøre noget specielt under 5-Step Programmet
Du vil nok hurtigt opdage at du får lyst til at udfordre dig selv og udfordre angsten.

 

Du vil opdage at angsten er væk.

 

I stedet, giver 5-Step programmet dig friheden til at være tryg og derved skabe bedre valg i livet som ikke er funderet i frygt, men i lysten til at være gladere og opnå dine ønsker og drømme.
Du vil have tillid til dig selv, og til at du har evnerne til at skabe det liv du ønsker.
Angsten vil ikke holde dig fanget længere og du vil blive mere fri til at handle og leve livet. 


Her er det beste: 
 
Denne form for “indre forvandling” og den tryghed det skaber, tankerne, følelserne og den trygge oplevelse af livet bliver hos dig RESTEN AF DIT LIV. 
 
Derfor, vil du instinktivt have mere lyst til at gøre de ting som gør dig glad, du vil tro på dig selv, og du vil glæde dig over dig selv og den følelse af tryghed du mærker i dig selv.
 
Du vil ikke længere være angst, eller opleve at være angst for angsten. 
 
Du vil ikke holde dig tilbage fra de ting du ønsker. 
 
Du skal ikke længere leve et halvt liv og føle at en del af dig er "amputeret" som følge af angsten.


 
 

Derfor er 5-Step Programmet det sidste du behøver at gøre for at slippe af med din angst, en gang for alle. 
 


 

Jeg har specialiseret mig i at hjælper mennesker med at slippe angst og dårligt selvværd en gang for alle!

"95% af mine klienter oplever en fuldstændig opløsning af deres angst indenfor blot 5 sessioner."

Mine metoder er baseret på de skarpeste, mest effektive og mest progressive metoder inden for psykologiens verden, bla. hypnose, hypnoterapi, kognitiv terapi, NLP, MBL og andre skarpe og ekstremt effektive metoder til menneskelig forandring.Der findes en lang række former for angst.

Oplevelsen af angst, er forskellig fra person til person, men symptomerne på angst er dog grundlæggende fælles, for alle former for angst.

Her er en liste med angst symptomer jeg behandler effektivt.
Måske du kan gendkende nogle af dem?


 

 • Overdrevne bekymringer og tankemylder

 • Uro i krop og sind

 • Svimmelhed og nervøsitet

 • Kvalme og ubehag

 • Sveden

 • Rastløshed

 • Muskelspændinger

 • Koncentrationsbesvær

 • Uvirkelighedsfølelse

 • Hjertebanken

 • Søvnbesvær

 • Træthed

 • Rysten

 • Hurtig og overfladisk vejrtrækning

 • Rastløshed

 • Snurren i hænder, læber og hud

 • Tvangstanker og handlinger

Angst viser sig i forskellige former og grader og kan vise sig som alting fra en underlæggende følelse af nervøsitet og ubehag, til kraftige panikanfald og kraftige fysiske reaktioner.

Over 350.000 mennesker i Danmark lider af en angst-sygdom og kæmper en daglig kamp for at holde sindet i ro og forblive afslappede og fokuserede.

Der er forskellige former for angst. Her er en liste over de mest almindelige:


 

 • Panikangst

 • Generaliseret angst

 • Agorafobi

 • PTSD

 • OCD

 • Socialangst

 • Dødsangst

 • Fobier

 • Tvangspræget angst

Ønsker du at eliminere din angst en gang for alle?

Jeg har igennem tiden hjulpet utallige mennesker med at opløse og eliminere deres oplevelse af angst, en gang for alle og du er heldigvis ikke enestående.

Jeg kan også hjælpe dig!

Når du starter i forløb hos mig, vil hurtigt du forandre dig.
Dette kan ikke undgås, så derfor skal du være villig til at opleve en positiv forandring i dit liv og i dit sind.

Du skal ikke nødvendigvis tro at det er muligt. 
Det skal jeg nok vise dig, men du skal være indstillet på at opleve en positiv forandring i dit liv.

Kan du forestille dig, lige nu at du slap af med din angst?
Hvad ville det gøre ved dit liv?


 

Følg Felice

 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle

© 2018 Felice Hypnose. Alle rettigheder forbeholdes.

Hent bogen + 2 hypnotiske lydfiler, helt gratis.
Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev.

Download min bog gratis.