Behandling af vrede

Vrede er en kompleks men meget misforstået følelse.

Ønsker du at behandle din vrede, og forstå hvorfor du bliver vred?

 

Felice Søndergaard arbejder udfra en filosofi om at alle følelser er gode og selvom at vrede ofte betegnes som en dårlig eller forkert følelse, er der altid en årsag til vreden.

Hvad er vrede?

"At holde fast på vrede, er som at holde fast på et brændende stykke kul. Det er en selv der ender med at blive brændt."

Vrede er en følelse som er meget normal, og som er dybt indgroet i den menneskelige psyke. Vrede kan hjælpe os, og den kan ødelægge os.

vrede opstår som udgangspunkt af den årsag at vi føler uretfærdighed, i en eller anden sammenhæng.

Vrede er ikke en forkert følelse, men den kan udøves på forkert vis.

Vrede har gjordt verden til et bedre sted, men den har også skabt meget lidelse for mennesker. Alting handler om den sammenhæng vreden er blevet brugt.

Forskel på konstruktiv og destruktiv vrede

Vrede kan være OK.

Vrede er altid et udtryk for at man bliver uretfærdigt behandlet, eller oplever uretfærdighed, men nogle gange kan man underbevidst misforstå situationen og dermed bruge vreden på en negativ måde.

Brugbar vrede er når man oplever en konkret uretfærdighed som et angreb på en uskyldig eller lign. og dermed benytter sin vrede til at gøre noget ved en uretfærdig eller farlig situation. Vrede er ikke dårligt i sig selv, og kan ofte presse en til nødvændig handling.

Destruktiv vrede kan være når man råber efter folk i trafikken, eller føler sig vred, uden at kunne bruge vreden konstruktivt. Det kan være man er vred på en eks-kæreste, en chef, eller på sig selv. Vrede kan i disse tilfælde være meget skadelige for en eget helbred, og komme til udtryk i situationer hvor den ingen gavn gør. Mennesker der holder på indestængt vrede, vil have det dårligt og føle sig uretfærdigt behandlet i de forkerte situationer.

Forstå dig selv

Gør noget ved din vrede.

Det er muligt at forstå de mønstre der er forstyrrende for ens indre ro, og få fjernet følelsen af uretfærdighed ved at komme til bunds i de bagvedliggende årsager.

mennesker har forskellige grunde til at være vrede, og når vreden ikke er konstruktiv, og opstår på forkerte tidspunkter, vil det oftest ikke være den umiddelbare situation hvor vreden opstår, som er den egentlige årsag. 

Ved at komme til bunds i sine følelser og indse hvorfor man er vred, kan man derved forløse de underbevidste mønstre der skaber den destruktive om ubehagelige vrede.

Hypnose er et urtoligt efektivt redskab til at behandle vrede, og en dygtig hypnotisør vil kunne hjælpe dig med at forstå hvorfor du er vred, og ændre din forståelse af følelsen, så den ikke opstår i upassende og dumme situationer, men kun når den er nødvændig og brugbar.

Bliv glad og rolig i dit indre

Hvid du ønsker behandling for din vrede er du velkommen til at kontakte Felice Hypnose.

Vrede kan let behandles med hypnose, og du kan derved slippe de dårlige følelser og situationer som vreden bringer med sig.

 

Kontakt Felice Hypnose

52654196

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon
Tøm rygsækken og slip for dine problemer, hurtigt, nemt og effektivt. Hypnose er en fantastisk behandlingsform da den muliggør hurtig og automatisk indre forandring. Beha...
Klinisk hypnose og hypnoterapi
1 t
kr995

Følg Felice

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

© 2018 Felice Hypnose. Alle rettigheder forbeholdes.

Hent bogen + 2 hypnotiske lydfiler, helt gratis.
Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev.

Download min bog gratis.