Underbevidstheden på arbejde

Et unikt foredrag/demo om hypnose, sindet og hvad der motiverer os til at gøre vores bedste

Intelligent underholdning.

"Underbevidstheden på arbejde" er et unikt foredrag for dig der ønsker at se dine medarbejdere mere effektive, glade, motiveret og fri for stress.

Ved at blande foredraget med en flot og virkningsfuld demonstration af hypnose, formår Felice Søndergaard at skabe en klar forståelse for hvordan sindet fungere og hvordan vi nemt og simpelt kan motivere os selv til at skabe en bedre og mere effektiv arbejdsplads.

Det er nemlig muligt at bliver mere effektiv og samtidig formindske stress.

Målet med foredraget er ALTID at forøge effektiviteten på arbejdspladsen og give medarbejderne nogle simple men kraftfulde redskaber til at føle mere ro, glæde og motivation. Dette gøres delvist gennem hypnose.

Første del af foredraget er "speaking" og anden del af foredraget er en klar og tydelig demonstration af principperne omtalt i den første del.

I anden del af showet vil Felice udvælge en håndfuld af publikum til at demonstrere hvad hypnose kan og hvordan de ideer vi holder i tankerne kan påvirke vores opfattelse af virkeligheden. Specielt denne del er utroligt underholdende, tankevækkende, og ikke mindst lærerigt, da det bliver meget tydeligt for alle at vi ofte holder ubrugelige tanker i vores sind, som kun modarbejder os.
Felice vil derefter vise og demonstrere hvad vi kan gøre for selv at ændre vores opfattelse af virkeligheden, og præge underbevidstheden til at arbejde for os, i den retning vi ønsker.

Hvem er foredraget rettet mod?

"Underbevidstheden på arbejde" er rettet mod mellemstore og store virksomheder inden for alle brancher hvor optimering, mindre stress og mere motivation er et mål.

Felice har selv haft en karriere inden for salg og marketing, og ved hvad der skal til for at få et publikum til at forstå essensen af at motivere sig selv. 

Foredraget vil altid blive skræddersyet til jeres branche, og hvis det ønske, med fokus på netop de mål som virksomheden har på nuværende tidspunkt.

Forøger effektiviteten på arbejdspladsen

Første mål.

Hvorfor er nogen mennesker mere "visionære" end andre?
Hvad gør at nogen mennesker ser ud til let at gå igennem besværlige arbejdsopgaver, men andre tilsynedladende intelligente mennesker ser ud til at skulle kæmpe for at løse samme opgave, med samme lethed?

Hvorfor oplever nogle mennesker stress på arbejdspladsen?
Det er altid de ideer der er i vores sind, der definere hvordan vi ser og oplever virkeligheden. Ofte er det de ideer vi har om os selv eller andre mennesker, der hindre eller hjælper os til at udføre vores bedste. Alle disse ideer er gemt i det vi kalder underbevidstheden, og ved at give folk en klar forståelse for hvordan underbevidstheden virker, kan de nemt lære at "programmere" sig selv til større motivation, glæde, effektivitet, og derved succes.
Mere ro og mindre stress.

Styrker medarbejdernes kompetancer

Andet mål.

Kompetente medarbejdere er en virksomheds største styrke. Uanset hvilket produkt eller service en virksomhed tilbyder, var maskinen gået i stå uden dygtige og kompetente medarbejdere. Derfor er det vigtigt at have medarbejdere der stoler på deres egne evner og kan præstere i pressede og hektiske situationer, uden at blive hæmmet af deres egen psykologiske faktor.

Det der skaber en kompetent medarbejder er vedkommenes egne indre visioner og mål. Glade mennesker der forstår dem selv og deres indre processer, er oftest også dem der præstere bedst i alle former for situationer. Derfor er et af målene med foredraget at give medarbejderne nogle effektive og lette teknikker til at styrke deres kompetanceniveau igennem motivationen til at blive bedre og derved løfte sig selv. 
En af de største glæder er glæden ved at gøre noget man er god til, og for at blive god til noget skal man ønske det. 

Skaber en behageligere arbejdsplads

Tredje mål.

Stress kan hurtigt ødelægge dynamikken på en ellers god arbejdsplads. Sure og umotiverede medarbejder har det med at trække andre ned, og mennesker der springer over hvor gærdet er lavest, hopper aldrig højt nok til at løfte noget. 
Derfor er det tredje mål med foredraget at skabe en behageligere arbejdsplads.

Ved at lære medarbejderne hvordan de forøger deres glæde og indre ro, vil i hurtigt opdage at der er mindre stress, større sammenhold, og mere effektivitet på arbejdspladsen.
En behagelig arbejdsplads er en effektiv arbejdsplads. 

De 3 mål

Priser og kontakt:

foredrager er af 2 timers varighed.

10-30 personer, 4,999kr

30-60 personer, 7.499kr

60-120 personer, 9.995kr

120-300 personer, 14,999kr

300-1000 personer, 24.999kr

Over 1000 personer, 34.999kr

OBS: Tilbud gældende indtil 1. oktober.
50% rabat på alle foredrag, uanset størrelsen på publikum.

Kontakt Felice Hypnose nu for mere information og booking af dette enestående og unikke foredrag

Email: kontakt@felicehypnose.dk


Direkte telefon: 52654196

Alternativt kan du benytte kontaktformularen herunder.

Følg Felice

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

© 2018 Felice Hypnose. Alle rettigheder forbeholdes.

Hent bogen + 2 hypnotiske lydfiler, helt gratis.
Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev.

Download min bog gratis.